3D tapijt

Majoor Floor Design Zwolle – Passie voor maatwerk

Welkom bij Majoor floor Design, uw projecttapijt specialist voor het projectmatig leggen van maatwerk 3D tapijt voor uw ruimte. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van tapijten met diverse ontwerpen, kleurrijke prints en unieke patronen. Of u nu op zoek bent naar een luxe en duurzame vloeroplossing voor uw hotel, restaurant, lobby of andere (particuliere) ruimte, wij hebben de beste 3D-tapijten voor u!

Majoor Floor Design, Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle. T. 038-8880014 – E. info@majoorfloordesign.nl

Maatwerk is onze passie en expertise. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en dat de sfeer en uitstraling van het interieur van cruciaal belang is voor uw gasten. Onze maatwerk 3D tapijten worden speciaal ontworpen om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Een specifiek patroon of figuur laten terugkomen, het logo van uw onderneming in het tapijt verwerken of een adembenemend foto tapijt? Onze vloerbedekking-mogelijkheden zijn eindeloos.

Luxe en duurzaam 3D tapijt

Onze kwaliteit 3D tapijten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Bij Majoor Floor Design Zwolle gebruiken alleen de beste materialen en productiemethoden voor duurzaamheid dat bestand is tegen intensief gebruik. Dit betekent dat uw investering in vloerbedekking op de lange termijn waardevol blijft.

Onze klanten staan bij ons centraal, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloeroplossing krijgt die bij uw hotel past. Ons team van ervaren professionals begeleidt u gedurende het hele proces, van het kiezen van het juiste 3D tapijt tot de uiteindelijke installatie. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw hotelbeheer.

Diverse collecties en ontwerpmogelijkheden

Bekijk onze uitgebreide collecties en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden. Van elegante en tijdloze designs tot gedurfde en eigentijdse 3D patronen, u vindt zeker iets dat bij de stijl van uw bedrijf past. Onze geweven tapijten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

Tapijten zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische. Ze dempen het geluid en dragen bij aan een gezellige ambiance. Vooral in uw bedrijfsruimte waar comfort en luxe centraal staan, zijn tapijten de ideale vloerbedekking.

Met ons projectmatige aanpak zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt. Ons team van ervaren vakmensen installeert het 3D-tapijt met oog voor detail en vakmanschap. We werken efficiënt en discreet, zodat u ongestoord kunt doorwerken tijdens de installatie.

Projecttapijt – Maatwerk 3D tapijten voor de perfecte sfeer

Kies voor de perfecte vloeroplossing voor uw hotel, lobby, bioscoop of voor welke ruimte dan ook met onze maatwerk tapijten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen upgraden met onze prachtige tapijten. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken aan een adembenemend eindresultaat.

exclusief hotel foto project tapijt
TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle