Home » Collectie » 26 Stripes

26 Stripes

– Majoor Floor Design

WE WILDEN EEN STREPEN PATROON TAPIJTONTWERP MAKEN DAT DE VOLLEDIGE BREEDTE EN LENGTE VAN DE PRINTERCAPACITEIT WORDT GEBRUIKT. WAAROM BEPERKT ZIJN ALS JE EEN CANVAS VAN 4 X 40 METER HEBT?! 

26 STRIPES GAAT ZEKER VERDER DAN EEN MOOI OPPERVLAK EN ZULLEN DE ARCHITECTUUR VAN ELKE RUIMTE BEÏNVLOEDEN EN DEFINIËREN. MINI TATAMI AL GEZIEN? MINI TATAMI BESTAAT UIT HELDER GEKLEURDE RECHTHOEKEN. EEN KLEURRIJKE GRAFISCHE VOORSTELLING VAN HET TRADITIONELE JAPANSE VLOERSYSTEEM.

DESIGN (FIGUREN) BREEDTE X LENGTE 394 X 2020CM

MAGIC MARKER DESIGNER BERTJAN POT

DIT DESIGNTAPIJT IS LEVERBAAR IN KAMERBREED

26 stripes A
26 stripes B
Kamerbreed collectie Laagpolig polyamide Wol Zacht garen polyamide
10 - 250 m2 € 135,- € 147,- € 152,-
> 250 m2 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Extra kosten vilten onderlaag m2 € 7,- € 7,- € 7,-

Prijzen zijn excl. BTW

BEKIJK SPECIFICATIE KWALITEITEN

Offerte aanvragen voor dit strepentapijt

Eigen ontwerp of vloer uit onze collectie?
Upload
Voeg tekeningen, plattegronden of foto's toe aan uw aanvraag.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Grotere bestanden kunnen per e-mail (info@majoorfloordesign.nl) aangeleverd worden of via wetransfer.com.

  Strepentapijt

  Ook met ons strepentapijt komt kwaliteit, vakmanschap en stijl samen voor de perfecte vloerbedekking voor uw restaurant, museum, hotel etc. te creëren. Onze passie voor tapijten met strepen is duidelijk zichtbaar in elk product dat we maken. We zijn er trots op om deze unieke collectie aan te bieden, die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

  Ons strepentapijt maken we zelf, met aandacht voor detail en precisie. Onze strepentapijten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en maten (ook kamerbreed), zodat u altijd iets vindt dat perfect past bij het interieur van uw bedrijf. Een klassieke uitstraling of een moderne twist aan uw ruimte geven? Onze tapijten met strepen zijn de ideale keuze.

  Wat ons zeker ook onderscheidt van de rest is ons toegewijde team van vloerleggers. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en expertise in het installeren van tapijten met strepen. Ze zorgen ervoor dat uw nieuwe tapijt niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook stevig en veilig geplaatst wordt.

  Bij Majoor Floor Design Zwolle geloven we dat vloerbedekking meer is dan alleen een praktische keuze; het is een manier om uw persoonlijke stijl, smaak en merk tot uiting te brengen.

  TELEFOON

  ADRES

  Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle