Figuren tapijt

– Passie voor maatwerk

Majoor floor Design uit Zwolle is uw specialist in het projectmatig leggen van maatwerk figuren tapijt voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, musea en overige projecten. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van tapijten met diverse ontwerpen, kleurrijke prints en unieke patronen, waaronder zelfs 3D tapijt. Op zoek naar een luxe en duurzame vloer voor uw hotel, restaurant, lobby of andere ruimte? Wij hebben de perfecte tapijten voor u!

Majoor Floor Design, Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle. T. 038-8880014 – E. info@majoorfloordesign.nl

Elk project is uniek en de sfeer en uitstraling van elke ruimte is van cruciaal belang voor uw bezoekers. Ons maatwerk fihuren-tapijt wordt daarom speciaal naar wens ontworpen. Een bepaalde kleur laten terugkomen, het logo van uw bedrijf in het figurentapijt verwerken of een adembenemend foto tapijt? Het kan allemaal.

exclusief hotel foto project tapijt

Luxe en duurzame tapijten met figuren

Onze duurzame tapijten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat uw figuren tapijt lang meegaat en bestand is tegen zwaar gebruik. Dit betekent dat uw investering in ons figuren tapijt op de lange termijn waardevol blijft.

Onze klanten staan bij ons centraal, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloer krijgt die bij uw onderneming past. Ons team van ervaren professionals begeleidt u gedurende het hele proces; van het kiezen van het juiste tapijt tot de uiteindelijke oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming.

Diverse collecties en designs

Bekijk onze uitgebreide collectie en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden. Van elegante en tijdloze designs tot gedurfde en eigentijdse figuren en patronen, u vindt zeker iets dat bij de stijl van uw bedrijf past. Onze geweven tapijten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

Tapijten dempen het geluid, zorgen voor comfort bij het lopen en dragen bij aan een gezellige sfeer. Vooral bij bedrijven zoals horeca waar comfort en luxe centraal staan, is figurentapijt de ideale vloerbedekking.

Met ons projectmatige aanpak zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt. Ons team van ervaren vakmensen installeert het tapijt met oog voor detail en vakmanschap. We werken efficiënt en discreet, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongestoord kunnen doorgaan tijdens de installatie.

Maatwerk figuren tapijt – de perfecte sfeer voor uw onderneming

Kies voor de perfecte vloeroplossing voor uw bedrijf met onze maatwerk tapijten met de meest uiteenlopende figuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw museum, restaurant of hotel kunnen transformeren met onze prachtige tapijten. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken aan een adembenemend eindresultaat.

exclusief hotel foto project tapijt
TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle