Fototapijt

– Passie voor maatwerk

Welkom bij Majoor floor Design, uw specialist in het projectmatig leggen van maatwerk fototapijt voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, musea en overige projecten. Het personaliseren van uw interieurdecoratie door foto’s op tapijten af te drukken, voegt een unieke uitstraling toe aan uw onderneming. Onze tapijten zijn zowel betaalbaar als meesterlijk vervaardigd, met eigenschappen zoals eenvoudige reiniging, UV-bestendigheid en een zijdezacht oppervlak. Transformeer uw favoriete foto in een op maat gemaakt tapijt dat bij uw huisstijl past!

Majoor Floor Design, Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle. T. 038-8880014 – E. info@majoorfloordesign.nl

Op zoek naar een luxe en duurzame vloeroplossing voor uw hotel of resort, restaurant, kantoor, winkel of boetiek, theater of culturele instelling, luchthaven of luchtvaartmaatschappij lounges, particuliere woonhuis of andere ruimte? Wij hebben de perfecte tapijten voor u. Maatwerk vloerbedekking is onze expertise. Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat de sfeer en uitstraling van elke ruimte van cruciaal belang is voor uw bezoekers. Onze maatwerk fototapijten worden daarom speciaal ontworpen om aan uw wensen en eisen te voldoen. Een specifieke kleur laten terugkomen, het logo van uw bedrijf in het fototapijt verwerken of een adembenemend 3D tapijt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

fototapijt print- en legservice

Luxe en duurzaam fototapijt

Onze duurzame tapijten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat uw fototapijt lang meegaat en bestand is tegen zwaar gebruik. Dit betekent dat uw investering in ons foto tapijt op de lange termijn waardevol blijft.

Onze klanten staan bij ons centraal, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloer krijgt die bij uw onderneming past. Ons team van ervaren professionals begeleidt u gedurende het hele proces; van het kiezen van het juiste tapijt tot de uiteindelijke oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming.

Collecties en designs

Bekijk onze uitgebreide collectie en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden. Het vervaardigen van aangepaste tapijten gaat verder dan simpelweg een blikvanger creëren. Wij bieden hoogwaardig robuust tapijt dat is ontworpen met uw gemak in gedachten. Bij ons gepersonaliseerde foto print tapijt maken gebruik van een platte weeftechniek, waardoor het onderhoud aanzienlijk eenvoudiger wordt. Onze geweven fototapijten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in elke bedrijfsruimte.

0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

Tapijten dempen het geluid, zorgen voor comfort bij het lopen en dragen bij aan een gezellige sfeer. Vooral bij bedrijven zoals horeca waar comfort en luxe centraal staan, is fototapijt de ideale vloerbedekking.

Met ons projectmatige aanpak zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt. Ons team van ervaren vakmensen installeert het fototapijt met oog voor detail en vakmanschap. We werken efficiënt en discreet, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongestoord kunnen doorgaan tijdens de installatie.

Maatwerk fototapijt – de perfecte sfeer voor uw onderneming

Kies voor de perfecte vloeroplossing voor uw bedrijf met onze maatwerk tapijten met foto bedrukking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw museum, restaurant of hotel kunnen transformeren met onze prachtige tapijten. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken aan een adembenemend eindresultaat.
fototapijt printservice legservice
TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle