Projectmatig leggen van maatwerk vloeren.

– Passie voor maatwerk tapijt

– Majoor Floor Design Zwolle

Onze specialiteiten.

Majoor Floor Design is gespecialiseerd in het projectmatig leggen van maatwerk vloeren in de vorm van patroontapijt, PVC (denk hierbij aan visgraatvloeren), kwalitatief hoogwaardig tapijt en vloerkleden op maat.

  • Patroontapijt 90% 90%
  • PVC 77% 77%
  • Tapijt 85% 85%
0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

– Over ons

Vakmanschap met oog voor detail

Majoor Floor Design geniet bij vele opdrachtgevers de voorkeur om projecten te mogen uitvoeren. Dit gebeurd zowel rechtstreeks als in de vorm van een onderaannemer. Met een groot aantal prestigieuze projecten is Majoor Floor Design uit Zwolle niet meer weg te denken uit het landschap van custom floor designs. Vele architecten, interieurdesigners, maar ook hotels en musea maken gebruik van onze diensten. Waar andere leggers afhaken, daar begint het team van Majoor, complexe vraagstukken zijn ons op het lijf geschreven.

Van oriëntatie, (technisch) advies tot aan oplevering. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en garanderen een succesvolle oplevering van het project. Vraag bij interesse een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem ook eens een kijkje bij onze vloeren outlet (nieuw venster).

– Majoor Floor Design Zwolle

Maatwerk tapijt.

Ontwerp tapijt: de kunst van creatief tapijt

Bij ons team van vloerenleggers staat ontwerp tapijt centraal. Of het nu gaat om hotel tapijt, restaurant tapijt of project tapijt, we streven naar creatieve en unieke oplossingen. Onze focus ligt op figuren tapijt, 3D tapijt, en patroon tapijt, waarbij we strepen en lijnen tapijt combineren tot prachtige composities.

Hotel tapijt: laat uw hotel schitteren

Onze hotel tapijten staan bekend om hun kwaliteit en exclusiviteit. U kunt bij ons niet alleen hotel tapijt laten leggen, maar ook projecttapijt laten printen met de nieuwste technologieën. Foto tapijt met prachtige 3D effecten is een specialiteit van ons team.

Restaurant tapijt: de sfeer die uw gasten verwachten

Voor restaurants leveren we speciaal tapijt dat perfect past bij de ambiance van uw etablissement. Onze print tapijt opties bieden onbeperkte mogelijkheden, van tekeningen en patronen tot exclusieve Moooi Carpets tapijten.

Project tapijt: de visie van architecten realiseren

Architecten vertrouwen op ons voor project tapijt van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment omvat het nieuwste in de branche, waarbij we streven naar exclusiviteit en stijl in elk project.

3D tapijt

Ons 3D tapijt voegt een nieuwe dimensie toe aan interieurdesign. Met prachtige figuren tapijt en lijnen tapijt creëren we een diepte-effect dat de ruimte tot leven brengt.

Patroon tapijt

Patroon tapijt is een krachtig hulpmiddel om de esthetiek van uw ruimte te veranderen. Van klassieke ontwerpen tot eigentijdse kunst, onze collectie biedt talloze mogelijkheden.

Exclusieve Moooi Tapijten: kunst aan uw voeten

We zijn trots op onze samenwerking met Moooi Carpets, een gerenommeerd merk in de tapijtindustrie. Exclusieve Moooi tapijten voegen een vleugje kunst en elegantie toe aan elke ruimte.

Bij ons staat kwaliteit tapijt en creatieve expressie voorop. Of u nu op zoek bent naar hotel tapijt, restaurant tapijt, of unieke ontwerpen, ons team van vloerenleggers staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle