Vakmanschap.

– Maatwerk vloeren met uiterste precisie

– Specialiteiten

Haal het maximale uit uw vloer met Majoor Floor Design Zwolle

Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Majoor Floor Design uit Zwolle beschikt over een eigen team aan vloerleggers. Naast onze specialisatie, het leggen van patroontapijten, verzorgen wij ook het leggen van PVC. Denk hierbij aan visgraatvloeren in hoogwaardige legtechnieken zoals bijvoorbeeld de Hongaarse punt. Ook leggen wij tapijt van de bekende A-merken als Bonaparte en Parade.

Patroontapijt

PVC

Tapijt

– Werkwijze

Uw maatwerk vloer in 4 stappen

Stap 1
[
Stap 1

Offerte

Vraag een offerte aan via de website. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een offerte.

Stap 2
[
Stap 2

Gratis staal

Het product en design staan centraal. Daarom ontvangt u altijd van ons een gratis staal van het gewenste product.

Stap 3
[
Stap 3

Planning

Bij akkoord gaan wij de opdracht opnemen in onze planning. Uiteraard gaat dit in overleg met u als opdrachtgever.

Stap 4
[
Stap 4

Uitvoering & oplevering

Op de afgesproken datum en tijdstip is het team van Majoor aanwezig om de vloer te leggen. Wij dragen zorg voor een nette oplevering.

– Voor en na in beeld

Een verbluffend resultaat

– De kracht van majoor floor designs

Puur vakmanschap

Het deskundige team van Majoor Floor Designs is gespecialiseerd in het leggen van unieke, exclusieve vloeren. Op basis van een ontwerp wordt het hoogwaardige tapijt geprint en door ons gelegd. Het gehele proces, van aanleveren van het ontwerp tot aan de oplevering verzorgen wij in eigen beheer. Zo heeft u als opdrachtgever de garantie dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Bij interesse kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Maak uw wensen kenbaar op de pagina offerte aanvragen. Wij zullen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en u voorzien van een offerte.

Het is tevens mogelijk om een staal te ontvangen van het gewenste ontwerp. Een staal geeft een goed beeld van de nieuwe vloer.

TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle