Patroontapijt

– Passie voor maatwerk

Bij Majoor Floor Design zijn we gespecialiseerd in het professioneel leggen van op maat gemaakt patroontapijt voor diverse omgevingen zoals hotels, eetgelegenheden, musea en andere ruimtes. Het toevoegen van unieke patronen op tapijten voor uw bedrijfsinterieur draagt bij aan een exclusieve uitstraling voor uw onderneming. Onze op maat gemaakte tapijten zijn zowel (kosten)efficiëntie als vakmanschap van toepassing. Met eigenschappen zoals gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen UV-stralen en een zijdezacht oppervlak. Laat uw favoriete ontwerp tot leven komen als een vloerbedekking dat naadloos aansluit bij uw eigen huisstijl.

Majoor Floor Design, Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle. T. 038-8880014 – E. info@majoorfloordesign.nl

Of het nu gaat om een luxueuze en duurzame vloeroplossing voor uw hotel, restaurant, kantoor, boetiek, winkel, theater, cultureel centrum, luchthavenlounges, of zelfs uw privéwoning, wij hebben het perfecte patroontapijt voor elke ruimte. Wij specialiseren ons in maatwerk. Wij begrijpen dat ieder project uniek is en dat de ambiance en uitstraling van elke locatie van uiterst belang is voor uw bezoekers. Daarom worden onze op maat gemaakte tapijten zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan al uw wensen en eisen. Of het nu gaat om het integreren van specifieke kleuren, het verwerken van uw bedrijfslogo in het patroontapijt, of zelfs het creëren van een verbluffend 3D-effect, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Restaurant Tim - Ginko Leaf collectie -patroontapijt

Luxe en duurzaam tapijt met patroon

Onze duurzame tapijten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat uw patroontapijt lang meegaat en bestand is tegen zwaar gebruik. Dit betekent dat uw investering in ons patroon tapijt op de lange termijn waardevol blijft.

Onze klanten staan bij ons centraal, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloer krijgt die bij uw onderneming past. Ons team van ervaren professionals begeleidt u gedurende het hele proces; van het kiezen van het juiste tapijt tot de uiteindelijke oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming.

Collecties en designs

Bekijk onze uitgebreide collectie tapijten met patronen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden. Het vervaardigen van aangepaste tapijten gaat verder dan simpelweg een blikvanger creëren. Wij bieden hoogwaardig en robuust tapijt dat is ontworpen met uw gemak in gedachten. Bij ons gepersonaliseerde patroontapijt maken gebruik van een platte weeftechniek, waardoor het onderhoud aanzienlijk eenvoudiger wordt. Ons geweven tapijt met patroon is van topkwaliteit en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke bedrijfsruimte.

0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

Tapijten dempen het geluid, zorgen voor comfort bij het lopen en dragen bij aan een gezellige sfeer. Vooral bij bedrijven zoals horeca waar comfort en luxe centraal staan, is patroontapijt de ideale vloerbedekking.

Met ons projectmatige aanpak zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt. Ons team van ervaren vakmensen installeert het patroontapijt met oog voor detail en vakmanschap. We werken efficiënt en discreet, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongestoord kunnen doorgaan tijdens de installatie.

Maatwerk patroontapijt – de perfecte sfeer voor uw onderneming

Kies voor de perfecte vloeroplossing voor uw bedrijf met onze maatwerk tapijten met patroon bedrukking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw museum, restaurant of hotel kunnen transformeren met onze prachtige tapijten. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken aan een adembenemend eindresultaat.

tapijt met Crystal patroon
TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle