Hotel tapijt

Hotel vloerbedekking – Passie voor maatwerk

Welkom bij Majoor floor Design, uw specialist in het projectmatig leggen van maatwerk hotel tapijt. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van tapijten met diverse ontwerpen, kleurrijke prints en unieke patronen, waaronder figuren en zelfs 3D tapijt. Of u nu op zoek bent naar een luxe en duurzame vloerbedekking voor uw hotel, restaurant, lobby of andere ruimtes, wij hebben de perfecte tapijten voor u.

Majoor Floor Design, Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle. T. 038-8880014 – E. info@majoorfloordesign.nl

Maatwerk is onze expertise. Wij begrijpen dat elk hotel uniek is en dat de sfeer en uitstraling van de ruimtes van cruciaal belang zijn voor uw gasten. Onze maatwerk tapijten worden speciaal ontworpen om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Een specifieke kleur laten terugkomen, het logo van uw hotel in het tapijt verwerken of een adembenemend foto tapijt? Onze designmogelijkheden zijn eindeloos.

The Memento Moooi Medley

Memento Moooi Medley by Moooi

Dawn
Dusk
Twilight

Coccinella Bella

Coccinella Bella by Moooi

Cloud

Herbarium of Extinct Plants

Herbarium of Extinct Plants by Moooi

Green

Liquid Layers Blue

Liquid Layers by Claire Vos

Blue
Liquid Layers Brown
Liquid Layers by Claire Vos
Brown

Liquid Layers Gold & Silver

Liquid Layers by Claire Vos

Gold & Silver

Luxe en duurzame tapijten voor hotels

Onze duurzame tapijten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat uw tapijt lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Dit betekent dat uw investering in onze hotel vloerbedekking op de lange termijn waardevol blijft.

Onze klanten staan bij ons centraal, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloeroplossing krijgt die bij uw hotel past. Ons team van ervaren professionals begeleidt u gedurende het hele proces, van het kiezen van het juiste tapijt tot de uiteindelijke installatie. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw hotelbeheer.

Hotel tapijt: collecties en designmogelijkheden

Bekijk onze uitgebreide collecties en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden. Van elegante en tijdloze designs tot gedurfde en eigentijdse patronen, u vindt zeker iets dat bij de stijl van uw hotel past. Onze geweven tapijten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

0

Projecten opgeleverd

0+

Jaar ervaring

+0

m2 oppervlakte

+0

Opdrachtgevers

Tapijten zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische. Ze dempen het geluid, zorgen voor een comfortabele loopervaring en dragen bij aan een gezellige ambiance. Vooral in hotels waar comfort en luxe centraal staan, zijn tapijten de ideale vloerbedekking.

Met ons projectmatige aanpak zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt. Ons team van ervaren vakmensen installeert het tapijt met oog voor detail en vakmanschap. We werken efficiënt en discreet, zodat uw hotelactiviteiten ongestoord kunnen doorgaan tijdens de installatie.

Maatwerk hotel tapijten – de perfecte vloerbedekking voor uw hotel

Kies voor de perfecte vloeroplossing voor uw hotel met onze maatwerk tapijten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw hotel kunnen transformeren met onze prachtige tapijten. Wij verheugen ons erop om met u samen te werken aan een adembenemend eindresultaat.

exclusief hotel foto project tapijt
TELEFOON

ADRES

Veemarkt 29 (hal 3), 8011 AJ Zwolle